به گزارش سراج24، یک دستگاه خودروی بمبگذاری شده در ورودی الدیابیه در منطقه زینبیه دمشق منفجر شد.
خبرنگار تسنیم گزارش داد تا کنون بر اساس آمار اولیه، دست کم 15 نفر شهید و بیش از 50 نفر دیگر زخمی شدند و خسارتهایی به خودروها وارد شد.
نیروهای ایست بازرسی در ورودی زینبیه توانستند این خودروی بمبگذاری شده را کشف کنند، ولی راننده تروریست این خودرو خود را در این مکان منفجر کرد.
این انفجار در نزدیکی هتل الفرسان منفجر شد که هتل مخصوص اقامت مجروحانی است که از شهرکهای تحت محاصره الفوعه و کفریا برای مداوا به دمشق اعزام شده اند.
به گفته منابع سوری، هدف از این انفجار تروریستی، علمای منطقه الفاطمیه در نزدیکی حرم حضرت زینب(س) بوده است.
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
مطالب استانها
•••
•••
•••
•••
•••
جزئیات انفجار تروریستی در منطقه زینبیه دمشق/۱۵ شهید و ۵۰ زخمی تاکنون
تروریستهای تکفیری در جنایتی جدید که نشاندهنده عمق سرخوردگی و ناامیدی در برابر ارتش و نیروهای مردمی سوریه است، یک دستگاه خودروی بمبگذاری شده را در منطقه زینبیه دمشق منفجر کردند.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



